Prikinstructie Cetrotide

Instructie

Hoe prikt u Cetrotide®?

Een injectie Cetrotide® maakt u zelf klaar, waarna u het middel inspuit in de buikplooi. Een verpakking bevat een ampul met een bolletje 25 mg Cetrotide® poeder, een spuit met 1 milliliter (ml) oplosvloeistof en 2 naalden. Deze folder beschrijft de prikinstructie voor een injectie met Cetrotide®.

Poliklinische Apotheek van het HagaZiekenhuis

U kunt alleen bij de poliklinische apotheek van het HagaZiekenhuis medicatie ophalen en niet bij uw eigen apotheek of een apotheek van een ander ziekenhuis vanwege de overheveling van de fertiliteitshormonen naar het behandelend ziekenhuis.

Onverwacht te weinig injecties

Belangrijk: wij raden u aan om uw voorraad injecties nauwgezet te controleren.

Het Centrum voor Voortplantingsgeneeskunde heeft geen injecties op voorraad. Als u meer injecties nodig heeft, neem dan direct contact met ons op onder vermelding van uw (meisjes)naam, initialen, patie?ntnummer en geboortedatum. Doe dit op tijd want het is belangrijk dat u zichzelf elke dag rond het zelfde tijdstip prikt; in ieder geval tussen 16.00 en 22.00 uur. Hebt u direct een injectie nodig buiten onze kantooruren, neem dan contact op met de dienstdoende gynaecoloog van het HagaZiekenhuis via 070-2100000.

Let op: de apotheek van het HagaZiekenhuis is in het weekend gesloten.